Overslaan naar hoofdinhoud Ga naar de voettekst

Beleef Stad Appingedam Stopt per 31 december 2024

Einde van een tijdperk: Beleef Stad Appingedam Pas neemt afscheid.

Beste bezoekers van Appingedam,

Met een mix van trots en weemoed kondigen we aan dat de Beleef Stad Appingedam Pas en de vereniging Marketing Stad Appingedam per 31 december 2024 zullen ophouden te bestaan.

Sinds de lancering in 2019 hebben we samen prachtige momenten beleefd. We zagen jullie sparen, scannen en genieten van de vele unieke prijzen en cadeaukaarten. Jullie enthousiasme en betrokkenheid hebben Appingedam doen bruisen!

Helaas hebben de uitdagingen van de afgelopen jaren, waaronder de coronapandemie, ons doen besluiten om dit hoofdstuk af te sluiten. We zijn dankbaar voor de steun van onze leden en bezoekers, en we zijn trots op wat we samen hebben bereikt.

 

Maar voordat we afscheid nemen, willen we jullie nog één keer verrassen!

In november organiseren we een knallend prijzenfestijn met maar liefst 50 leuke prijzen. Alle punten die u sinds juni 2024 heeft gescand tellen natuurlijk mee, dus blijf scannen en wie weet win jij wel één van de 10 hoofdprijzen! 

 

Belangrijke informatie:

  • Prijzenfestijn: November 2024
  • Laatste inleverdatum van de cadeaukaarten: 21 december 2024
  • Na 22 december: Cadeaukaarten kunnen alleen nog tijdelijk worden ingewisseld bij Hema Appingedam. Dit omdat we ook het abonnement van het spaarsysteem moeten opzeggen. Dit kan tot 31 december 2024 vanwege de sluiting van de Hema in januari en februari 2025 i.v.m. versterking winkelpand Hema.


Bedankt voor jullie loyaliteit en enthousiasme. We hopen dat jullie net zoveel mooie herinneringen aan de Beleef Stad Appingedam Pas hebben als wij.

Tot ziens in Appingedam!


Hartelijke groet,

Het team van Marketing Stad Appingedam

Gert de Groot (Voorzitter) - Landstra de Groot Online Media
Reinier Doornbos (Penningmeester) - Hema Apingedam
Cees van Ekelenburg (secretaris) - Bar Meneer Jansen


p.s.: Houd de website https://www.stadappingedam.nl/ in de gaten voor alle updates en informatie. Eventuele vragen kun je sturen naar info@stadappingedam.nl. We zullen proberen de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!

Over de auteur

Marketing Stad Appingedam